Antena 3 CNN Economic Auto Salonul Auto de la Geneva: 2008 este anul premierelor inovatoare (FOTO)

Salonul Auto de la Geneva: 2008 este anul premierelor inovatoare (FOTO)

Salonul Auto de la Geneva: 2008 este anul premierelor inovatoare <font color=red>(FOTO)</font>
05 Mar 2008   •   18:56

Cea de-a 78-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva se anunţă plin de concepte inovatoare. 2008 este anul premierelor senzaţionale şi al designului spectaculos. Majoritatea modelelor de la Geneva se înscriu în categoria sport, destinate, în principal, tinerilor, dar nu lipsesc nici maşinile de lux, caii putere şi tunningul auto. Firma Abarth îşi aduce contribuţia la micul Fiat Cinquecento, adăugându-i o serie de îmbunătăţiri: suspensii joase, kit aerodinamic mărit şi un motor turbo de 1.4 litri. Maşina beneficiază şi de un ?aport? de cai putere, noul model atingând 180cp.

Abarth 500



Alfa Romeo 8C Spider



Alfa Romeo lansează modelul 8C decapotabil, în ediţie limitată. Se vor construi doar 500 de exemplare.

Masserati GranTurismo S



Maserati prezintă o versiune mai puternica a actualului model GranTurismo. Automobilul va beneficia de serviciile propulsorului V8 de 4.7 litri care dezvoltă 440 de cai putere. Cutia electronică, cu dublu ambreiaj, transmite întreaga putere, folosind noua tehnologie Masserati cu sistem MC Shift. Sistemul de frânare este şi el ?înoit? cu un pachet de frâne Brembo, de înalta performanţă, ce s-a găsit şi pe mai vechiul Quattroporte Sport GTS.

JCW Mini
uimeşte prin motorul turbo, de 1,6 litri, ce imprimă vehiculului o putere de 208 cp. Preţul este, totuşi, piperat.



Mitsubishi Prototype S



Autobild a dat mass-mediei primele imagini cu Mitsubishi Prototype S, maşina pe care se va baza viitorul model hatch pregătit de japonezi pentru Europa. Se estimează că hatch-ul va avea un succes mai mare decât Sedanul. Noua maşină va beneficia de un motor de 2.0 litri şi 240CP/343Nm, dublu ambreiaj, diferenţial central activ şi sistem AWD.

VW Scirocco
se va realiza pe platforma tehnică cu modelul Eos Convertible. Maşina va fi dată spre vanzare în Europa din toamnă şi va beneficia o gamă de motoare diesel şi pe benzină, între 122 de cai si 200, cu o cutie DSG cu 7 trepte. VW intenţionează sa produca 60.000 de modele pe an.



Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close