Antena 3 CNN Economic Auto Restricţii de circulaţie în staţiunea Mamaia

Restricţii de circulaţie în staţiunea Mamaia

Restricţii de circulaţie în staţiunea Mamaia
01 Sep 2007   •   15:00

Parcarea şi staţionarea pe bulevardul Mamaia, chiar de la intrarea în staţiune, vor fi interzise din această dimineaţă şi până luni la miezul nopţii. Peste 50 de poliţişti plasaţi din 300 în 300 de metri, de-a lungul bulevardului care traversează staţiunea, se vor asigura că această restricţie va fi respectată. Este doar una dintre măsurile speciale luate odată cu debutul competiţiei Class One Romanian Grand Prix.

De asemenea vor fi desfiinţate toate sensurile giratorii de la intrarea în staţiune şi până în zona cartierului general al concursului.

Întoarcerea va fi interzisă pe tot acest sector de drum, iar indicatoarele care permit staţionarea sau parcarea pe anumite porţiuni de drum de pe acest segment vor fi înlocuite cu unele de interdicţie. Şoferii sunt rugaţi să parcheze maşinile în afara staţiunii, şi să folosească mijloacele de transport în comun, care vor fi suplimentate.

Pe bulevardul Mamaia vor fi realizate benzi de urgenţă, lângă axul drumului, pe ambele sensuri. Aceste benzi vor fi delimitate prin jaloane şi vor fi destinate exclusiv deplasării autoturismelor de intervenţie.

În perioada desfăşurării concursului sunt de asemenea interzise pescuitul, scăldatul, distribuirea şi consumul de băuturi alcoolice în zonele delimitate pentru vizionarea cursei. Restricţiile din staţiunea Mamaia vor înceta pe 4 septembrie, la ora 24.00.

La Class One Romanian Grand Prix, se estimează că vor participa peste 100 de mii de oameni. Concursul reprezintă a patra etapă a circuitului mondial Class One World Powerboat Championship şi se va desfăşura între 31 august şi 2 septembrie pe lacul Siutghiol din staţiunea Mamaia.

Antena 3

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close