Antena 3 CNN Economic Auto Porsche Cayenne 2011, surprins în imagini spion

Porsche Cayenne 2011, surprins în imagini spion

Porsche Cayenne 2011, surprins în imagini spion
13 Aug 2009   •   14:32

Porsche Cayenne, modelul pentru 2011, a fost surprins în fotografii spion. Singurele părţi acoperite sunt cea frontală şi cea din spate. Dar, nu contează, ?trăsăturile? maşinii se disting destul de bine. Lămpile spate sunt noi, ca şi a treia fereastră laterală. Potrivit Worldcarfans.com, SUV-ul este acum mai compact, din cauza tendinţei generale de micşorare, ce se observă acum în întreaga industrie auto.

Porsche a testat vehiculul pe mai multe suprafeţe, ba chiar l-a încercat şi pe circuitul de la Nürburgring, pentru că va trebui se ridice la înălţimea numelui înscris pe capotă. Planurile producătorului german sunt de a-l face mai uşor, şi inevitabil, să-i micşoreze consumul.



Actualul model dispune de un motor turbo diesel care este aşteptat a fi montat şi la viitoarea generaţie. În acelaşi timp, este foarte probabil să apară şi o variantă hibrid a Cayenne.

Producţia este programată a lua startul în 2010, iar primul client va beneficia de noul SUV la sfârşitul aceluiaşi an. Modelul de serie ar putea fi expus la cel puţin unul dintre saloanele auto internaţionale de anul acesta.



Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close