Antena 3 CNN Economic Auto Piteşti. Spectacol gratuit pe şosea, oferit de o tânără şoferiţă beată (VIDEO)

Piteşti. Spectacol gratuit pe şosea, oferit de o tânără şoferiţă beată (VIDEO)

Piteşti. Spectacol gratuit pe şosea, oferit de o tânără şoferiţă beată (VIDEO)
25 Sep 2009   •   17:47

O tânără din Piteşti a fost oprită cu greu în trafic de poliţişti. Aceasta conducea maşina în zig-zag pe şosea, după un consum serios de alcool. Fata consumase o cantitate mare de alcool, iar în maşină au fost gasite mai multe plicuri, despre care poliţiştii cred că sunt pline cu droguri.

Fata din imagini le-a atras imediat atenţia poliţiştilor. Nici nu era greu dacă e să ţinem cont de felul în care îşi conducea maşina. ?Am observat un Peugeot 206 care ocolea canalele. Iniţial, asta am crezut. Mergând după el, am pornit girofarurile, sirenele, am încercat oprirea autoturismului. Vazând că domnişoara conducător auto nu are de gând să oprească, am insistat cu semnalele acustice şi luminoase şi la un moment dat a oprit, într-o bordură, de altfel?, explică agentul şef adjunct Ionuţ Avram de la Poliţia Rutieră Bucureşti.

Poliţiştii au înţeles imediat cum a fost posibil aşa ceva. La testarea cu aparatul etilotest, acesta indica valoarea de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Când i-au percheziţionat maşina au găsit mai multe pliculeţe cu resturi vegetale, despre care poliţia presupune că ar fi droguri.

Isprava o lăsat-o acum pe tânără fără permis şi cu dosar penal.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Pitești
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close