Antena 3 CNN Economic Auto Peste 20 de persoane, blocate în nămeţi pe raza judeţului Mehedinţi

Peste 20 de persoane, blocate în nămeţi pe raza judeţului Mehedinţi

Peste 20 de persoane, blocate în nămeţi pe raza judeţului Mehedinţi
06 Mar 2010   •   18:11

Un autobuz, un microbuz cu mai multe persoane şi câteva maşini au rămas blocate pe drumul judeţean 670, între Malovăţ şi Baia de Aramă, ca urmare a zăpezii viscolite de pe carosabil, conform Mediafax.

Potrivit căpitanului Liviu Borugă, şeful Centrului Operaţional din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, pe DJ 670, în dreptul localităţilor Bâlvăneşţi, Godeanu şi Şiroca, zăpada atinge 50 - 60 de centimetri, iar sâmbătă după-amiază, din cauza viscolului puternic, la 112 au sunat mai multe persoane care au anunţat că au rămas blocate în nămeţi.

"Sunt peste 20 de persoane blocate într-un microbuz, într-un autobuz şi câteva autoturisme. La faţa locului au fost trimise utilaje de deszăpezire care vor debloca drumul. Important este că printre cei blocaţi nu sunt copii, femei însărcinate sau persoane care să aibă nevoie de asistenţă medicală", a declarat Liviu Borugă.

La faţa locului au fost trimise trei utilaje de deszăpezire ale administratorului drumului, care vor degaja carosabilului, dar, potrivit ISU Mehedinţi, intervenţia lor este îngreunată de viscol, care aduce zăpada pe şosea.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi a primit o avertizare de vânt puternic, care ar putea depăşi în întreg judeţul 70 de km/h sâmbătă, între orele 14.00 - 20.00.

Antena3.ro



×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close