Antena 3 CNN Economic Auto Noul Renault Megane Coupe, testat oficial pe drumurile din România (FOTO)

Noul Renault Megane Coupe, testat oficial pe drumurile din România (FOTO)

Noul Renault Megane Coupe, testat oficial pe drumurile din România (FOTO)
13 Noi 2008   •   11:03
EXCLUSIV ANTENA3.RO. După ce, la sfârşitul lunii octombrie Renault a făcut publice primele imagini şi detalii tehnice oficiale ale noului Megane Coupe, iată că acum suntem în măsură să vă oferim fotografii cu acest model pe şoselele din România. Cititorul Victor Marinescu a trimis pe adresa redacţiei Antena3.ro fotografii cu noua generaţie Renault Megane Coupe, surprinse pe drumul dintre Mioveni şi Piteşti, ca urmare a campaniei "Jurnalism cetăţenesc". Maşinile au număr de probe de Argeş.
Dumitra Râşnoveanu, director de comunicare la Renault România, a precizat pentru Antena3.ro că maşinile din aceste imagini fac parte dintr-un lot de autovehicule care se testetează pe drumurile din România. "Acest lucru face parte din modul de lucru al Renault, şi anume acela de a testa maşinile pe şoselele din ţările unde urmează să se lanseze. Acest model va fi lansat oficial zilele acestea în Franţa, urmând ca cel mai probabil în aprilie anul viitor să fie lansat şi în România," a declarat Râşnoveanu pentru Antena3.ro. În plus, Râşnoveanu a precizat că "Toate modele vândute de Renault în România sunt adaptate condiţiilor rutiere: suspensii întărite, scut motor." De asemenea, aceasta a mai declarat pentru Antena3.ro că deocamdată nu sunt cunoscute preţurile la care noul Renault Megane Coupe va fi comercializat la noi.



IATĂ VARIANTA OFICIALĂ A RENAULT MEGANE

De fiecare dată când aţi surprins imagini care pot reprezenta o ştire, le puteţi trimite pe adresa de mail [email protected]. Antena 3 şi Antena3.ro vă vor transforma imaginile într-un material de presă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: masina automobil Pitești Mioveni
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close