Antena 3 CNN Economic Auto Noul Logan se va lansa în America de Sud

Noul Logan se va lansa în America de Sud

Noul Logan se va lansa în America de Sud
09 Mar 2007   •   21:14

Al patrulea model din gama Logan va fi apărea la finalul acestui an în Brazilia. Chiar daca mulţi s-ar fi aşteptat ca maşina să fie prezentată mai întâi pe piaţa europeană, directorul executive Renault, Luc-Alexandre Menard, a declarat pentru agenţia Reuters că, de data aceasta, lansarea va avea loc în America de Sud.

Menard a declarat la Salonul auto de la Geneva ca Renault avea clienţi din ţările emergente care au fost încântaţi de Logan, dar care s-au întrebat de ce modelul nu s-a vândut în Europa. După ce în anul 2005, Carlos Ghosn a venit la conducerea Renault, acesta a decis foarte rapid că doar două modele nu sunt de ajuns pentru un brand ca Logan.

Drept urmare, în ?Contract 2009?, strategia de dezvoltare a constructorului francez prezentată de Carlos Ghosn în primăvara lui 2006, se prevede o creştere puternică a vânzărilor Renault, o apreciere a ratei profitului companiei cu 6% până în 2009, dar şi lansarea pe piaţă a 26 de noi modele. Menard spune că mai mult de cinci dintre acestea vor fi modele Logan.

HotNews.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close