Antena 3 CNN Economic Auto Noul Ford Ka, achiziţionat în România doar prin comandă

Noul Ford Ka, achiziţionat în România doar prin comandă

Noul Ford Ka, achiziţionat în România doar prin comandă
01 Aug 2008   •   12:54

După lansarea oficială de la Salonul auto de la Paris, noul Ford Ka va putea fi achiziţionat doar pe bază de comandă, deoarece, deocamdată, nu au fost alocate unităţi pentru România, anunţă Mediafax. "Clienţii români vor putea cumpăra noul model Ford Ka doar prin comandă, deorece lansarea oficială pentru România nu a fost încă stabilită şi nici nu au fost alocate maşini pentru piaţa românească", au declarat reprezentanţii Romcar, importatorul mărcii pe piaţa românească, citat de Mediafax.

Noul Ford Ka va fi produs în Polonia, conform Worldcarfans.com, şi va împărţi aceeaşi platformă tehnică, şi chiar motorizările, cu noul Fiat 500, considerat o adevărată reuşită la clasa sa.



Motorizarea pe benzină ar putea astfel porni de la propulsorul de 1,2 litri şi 69 de cai putere, continuând cu un motor de 1,4 litri şi 100 de cai. De asemenea, ar putea fi disponibilă şi o versiune diesel, Multijet, de 1,3 litri. În viitor este posibil să existe chiar şi un propulsor sport pentru a face faţă concurenţilor Fiat 500 Abarth şi Renault Twingo RS.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close