Antena 3 CNN Economic Auto Noul Fiat Doblo Panorama, disponibil şi în România (FOTO)

Noul Fiat Doblo Panorama, disponibil şi în România (FOTO)

Noul Fiat Doblo Panorama, disponibil şi în România (FOTO)
07 Iun 2010   •   22:02

Noul Fiat Doblo Panorama este disponibil de luni şi în România, a anunţat importatorul mărcii, Autoitalia. Versiunea anterioară a modelului Doblo s-a vândut în peste un milion de unităţi. Noul Fiat Doblo Panorama beneficiază de cele mai recente tehnologii şi de o nouă platformă. Astfel, maşina oferă mai mult spaţiu şi sisteme precum cel Start&Stop ? prin care motorul se opreşte automat în momentul staţionării si apoi reporneşte automat atunci când este apăsată pedala de acceleraţie, contribuind astfel la o reducere substanţială a consumului de carburant şi a emisiilor.

În privinţa spaţiului maşina poate avea 5 sau 7 locuri, compartimentul de bagaje este cel mai mare din clasa sa, de 790 până la 3200 de litri, iar ampatamentul, de 2755 mm. La interior sunt prezent mai multe spaţii de depozitare şi o nouă planşă de bord, 11 culori exterioare, 4 tipuri de tapiţerie, opţiunea climatizare automată şi suspensii Bi-Link.


La capitolul motorizări, Noul Fiat Doblo Panorama este singurul model din clasă ce respectă standardul Euro 5 şi propune 3 propulsoare cu taxă de poluare zero: 1.4 95 CP, 1.6 Multijet 105 CP DPF şi 2.0 Multijet 135 CP DPF, precum şi o motorizare Euro 4 1.3 Multijet 90 CP DPF.


În afara sistemului Start&Stop şi suspensiile Bi-Link, Fiat Doblo Panorama dispune şi de noul Sistem Blue&Me, o aplicaţie multimedia ce permite atât utilizarea telefonului personal în regim hands free cu recunoaştere vocală cât şi citirea fişierelor multimedia de pe un dispozitiv USB portabil.



În România, Noul Fiat Doblo Panorama va porni de la un preţ special de 11.756 Euro plus TVA (1.4 16v 95 CP Euro 5). Modelul va fi disponibil în două variante de echipare: Active şi Dynamic.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close