Antena 3 CNN Economic Auto Mini Crossover Concept, prezentat înaintea debutului de la Paris

Mini Crossover Concept, prezentat înaintea debutului de la Paris

Mini Crossover Concept, prezentat înaintea debutului de la Paris
10 Sep 2008   •   18:13

După deja consacratele Cooper şi Clubman, BMW a prezentat marţi şi cel de-al treilea model al familiei Mini, Crossover Concept, care va putea fi admirat la Salonul Auto de la Paris de luna viitoare, anunţă Worldcarfans.com. Automobilul se aseamănă cu fraţii săi mai mari, având în plus un stil specific off-road-urilor. Portierele conceptului sunt dispuse într-un mod neobişnuit. Astfel, dacă cea din dreapta spate se deschide normal, cea din stânga spate are un mecanism care glisează, facilitând astfel accesul în interior.



În cazul Crossover Concept nu s-au mai folosit două uşi pentru portbagaj (ca în cazul modelului Clubman), ci una singură, care se deschide în lateral. În maşină pot călători confortabil patru pasageri adulţi.



În partea centrală a bordului este montat un sistem denumit Mini Centre Globe, care găzduieşte toate controalele pentru divertisment, navigaţie şi comunicaţii. Nu există detalii în privinţa motorizării, însă se ştie faptul că tracţiunea va fi integrală AWD (All-Wheel-Drive). BMW ar putea începe producţia de serie pentru Mini Crossover din 2010.

Fotografii: Worldcarfans.com

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close