Antena 3 CNN Economic Auto Mercedes ConceptFASCINATION. Prefigurarea viitoarei generaţii E-Class

Mercedes ConceptFASCINATION. Prefigurarea viitoarei generaţii E-Class

Mercedes ConceptFASCINATION. Prefigurarea viitoarei generaţii E-Class
11 Sep 2008   •   14:45

Salonul Auto de la Paris se apropie cu paşi repezi, iar Mercedes-Benz are pregătite câteva surprize pentru fanii mărcii. ConceptFASCINATION este una dintre ele, automobilul de tip wagon cu două uşi confirmând zvonurile potrivit cărora constructorul german lucrează la viitoarea generaţie E-Class, anunţă Motor Authority.

?Acest studiu de design continuă lunga tradiţie a coupeurilor Mercedes-Benz, cu un stil impresionant. Cu liniile sale atrăgătoare, ConceptFASCINATION oferă o interpretare complet nouă a coupeurilor. Estetica sa, aspectul dinamic şi detaliile minuţios realizate asigură conceptului cele mai înalte standarde de design?, a declarat Dieter Zetsche, şeful departamentului de Management de la Daimler AG, citat de Worldcarfans.



Fascination Concept se aseamănă la partea frontală cu coupeul CLK. Farurile însă nu mai sunt rotunde ci au forma unui paralelogram. Se bănuieşte că acest concept este construit pe o nouă platformă, care va fi folosită anul viitor în producţia de serie a viitoarei generaţii E-Class.



Interiorul, prezentat în imagini sub forma unei schiţe, este format din patru scaune separate, cu o consolă centrală înaltă, şi un bord în stilul specific Mercedes-Benz.



Mare parte a stilului maşinii este inspirat din cel al S-Class, inclusiva partea mediană înaltă. Conceptul Fascination dispune de un motor BlueTEC de 2,2 litri, cu patru cilindri, care dezvoltă 204 cai putere (150kW).



ConceptFASCINATION va fi prezentat publicului la începutul lunii viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Fotografii: Motor Authority

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close