Antena 3 CNN Economic Auto Mercedes C-Class cu facelift, anunţat oficial

Mercedes C-Class cu facelift, anunţat oficial

Mercedes C-Class cu facelift, anunţat oficial
Foto: Worldcarfans.com
23 Dec 2010   •   17:44

Mercedes a anunţat facelift-ul modelului C-Class, înaintea debutului de la Salonul Auto Nord-American. Maşina dispune de o nouă parte frontală, plafon din aluminiu şi faruri restilizate, relatează Worldcarfans.com. În partea din spate schimbările sunt minore, însă includ o bară revizuită şi stopuri LED.



În timp ce exteriorul nu este foarte schimbat, interiorul a fost complet refăcut, astfel încât acum este aproape la fel cu cel al E-Class. Se observă un nou bord şi volan, ultimul de la CLS, comenzi îmbunătăţite şi un instrumentar de asemenea restilizat. În plus, dominaţia plasticului negru a fost înlocuită, în cabină, cu aluminiu sau lemn.



La departamentul tehnică se remarcă cinci noi sisteme care ajută şoferul - Attention Assist, Adaptive Highbeam Assist, Park Assist, Lane Keeping Assist şi Blind Spot Assist -, plus un sistem COMAND îmbunătăţit.



Se poate opta pentru trei versiuni de motorizare. A fost adăugat un motor de 1.8 litri supraalimentat cu 201 CP / 150 kW şi 310 Nm. Sedanul poate accelera de la 0 la 100 km/h în 7.1 secunde. C350 va fi disponibil în Statele Unite cu un nou V6 de 3.5 litri cu 302 CP/ 225 kW, şi 370 Nm. Mercedes C-Class cu facelift va fi lansat în Europa luna viitoare, iar din vară va putea fi cumpărat.

Mercedes C-Class facelift - video de prezentare


×
Subiecte în articol: Mercedes
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close