Antena 3 CNN Economic Auto Mercedes-Benz SLK 2012, filmat în timpul unor teste din Statele Unite (VIDEO)

Mercedes-Benz SLK 2012, filmat în timpul unor teste din Statele Unite (VIDEO)

Mercedes-Benz SLK 2012, filmat în timpul unor teste din Statele Unite (VIDEO)
11 Aug 2010   •   11:46

Fotografiile spion nu mai sunt suficiente, se pare, având în vedere că apar din ce în ce mai multe înregistrări video cu modele de maşini care vor fi lansate la anul. Este şi cazul următoarei generaţii Mercede-Benz SLK. În clipul de aproximativ cinci minute de mai jos, automobilul este filmat în timpul unor teste efectuate în Statele Unite, alături de alte câteva modele Mercedes.

SLK-ul este testat în condiţii de temperaturi extreme, în Death Valley, o zonă deşertică din California-Nevada. Maşina este serios camuflată şi are o parte frontală mai plată faţă de actuala generaţie. Capota este astfel mai lungă, ceea ce înseamnă că vor fi montate faruri noi şi o grilă frontală asemănătoare cu cea a lui SLS AMG Gullwing. Oglinzile laterale au fost mutate mai jos iar stopurile par şi ele redesenate.

mbslk20122_400

Se zvoneşte că a treia generaţie Mercedes-Benz SLK AMG va avea un motor V6 twin-turbo de 3,5 litri, care produce 476cp (350kW), cu 116 cp mai mult decât actualul SLK AMG. De asemenea, există informaţii că maşina ar putea fi disponibilă în premieră şi cu un turbo diesel, potrivit www.worldcarfans.com.

mbslk20123_400

Mercedes-Benz SLK 2012 este aşteptat să apară anul viitor.

mbslk20124_400

Antena3.ro

 

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close