Antena 3 CNN Economic Auto Maşinile parcate neregulamentar vor fi ridicate

Maşinile parcate neregulamentar vor fi ridicate

Maşinile parcate neregulamentar vor fi ridicate
15 Mar 2007   •   19:26

Edilul Capitalei a menţionat în urma declaraţiei lui Liviu Negoiţă, că activitatea de ridicare a maşinilor de către autorităţile sectorului 3 nu poate începe vineri, în lipsa unui aviz dat de municipalitate. "Ştiu despre decizia luată de Consiliul Local al sectorului 3, însă ridicarea maşinilor nu poate începe vineri. Deocamdată, domnul primar Negoiţă nu are avizul municipalităţii pentru a ridica maşini de pe bulevardele sectorului 3. (...) Problema se discută iar, în principiu, voi da acest aviz", a precizat Videanu.

Activitatea de ridicare a maşinilor va începe, în această zonă administrativă a oraşului, cel mai probabil de săptămâna viitoare. Potrivit edilului Capitalei, Executivul municipal va supune spre aprobare Consiliului General, în prima şedinţă, un proiect de hotărâre privind ridicarea maşinilor parcate neregulamentar.

"În Bucureşti acest tip de activitate trebuie să funcţioneze în mod unitar. De aceea, în prima şedinţă a CGMB vom discuta despre ridicarea maşinilor. Mai mult - iar domnul primar Liviu Negoiţă ştie acest lucru - deciziile CGMB sunt obligatorii pentru sectoare, iar în momentul în care vom reglementa această problemă, atunci Consiliul Local al sectorului 3 va adapta hotărârea la exigenţele impuse de municipalitate", a mai spus Videanu.

Primarul general a adăugat că, până la reglementarea activităţii de ridicare a maşinilor la nivelul Capitalei, edilii sectorul 3 pot să desfăşoare acest tip de operaţiuni, însă temporar. Maşinile parcate neregulamentar pe arterele din sectorul 3 vor fi ridicate, începând de vineri, de firma care a câştigat licitaţia organizată de Primăria sectorului 3 pentru această activitate. Primăria va ridica maşini parcate pe spaţii verzi, în zona intersecţiilor sau a staţiilor RATB.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close