Antena 3 CNN Economic Auto ?Live Every Litre?, un proiect Honda Motor Europe dedicat celor care vor să conducă noul hibrid sport CR-Z

?Live Every Litre?, un proiect Honda Motor Europe dedicat celor care vor să conducă noul hibrid sport CR-Z

?Live Every Litre?, un proiect Honda Motor Europe dedicat celor care vor să conducă noul hibrid sport CR-Z
04 Feb 2010   •   16:38

Honda Motor Europe lansează joi un proiect interesant denumit ?Live Every Litre?. Prin intermediul acestuia europenii pot conduce noul hibrid sport CR-Z, primul hibrid manual cu 6 viteze din lume. Autoturismul va fi echipat cu camere care vor înregistra experienţele participanţilor în călătoriile sau provocările de-a lungul Europei.

În afara camerelor montate pe maşină, aventurile acestora vor fi filmate de Claudio Von Planta, un producător elveţian de film, câştigător al numeroase premii. Totul se va concretiza apoi într-un documentar care va include poveştile unice ale diverselor grupuri care iau parte la proiect.



Evenimentul se va desfăşura în luna mai a acestui an, înainte ca modelul CR-Z să fie pus în vânzare. Românii care doresc să participe la acest proiect trebuie să se înscrie pe www.liveeverylitre.com, unde pot opta pentru tipul de călătorie, provocare sau traseu pe care doresc să le urmeze la volanul unui CR-Z.

Utilizatorul este cel care decide ce va face în această călătorie. Astfel, o poate cere în căsătorie pe prietena sa la Paris, să îşi ia trupa pentru a cânta la un eveniment de caritate, să caute o rudă de mult pierdută de-a strămoşilor săi ori doar să se plimbe pe drumurile la care a visat mereu.




Odată ce au aplicat, ei îşi pot promova experienţele online prin canalele social media pe care le aleg. Regizorul va lucra împreună cu un grup independent de bloggeri care se va alătura campaniei pentru a alege distribuţia finală, pe baza poveştilor vizionate care au fost apreciate şi preferate de public.

Rutele şi călătoriile care vor face parte din proiectul Live Every Litre nu vor fi decise până când toţi potenţialii participanţi nu vor completa aplicaţia lor pe website şi până ce comunitatea nu va vota. Sesiunea pentru completarea aplicaţiilor se va deschide imediat şi se va închide la data de 15 martie 2010, cu începutul călătoriei stabilt pentru luna mai, iar fanii vor putea viziona aventura în transmisie directă pe site-ul Live Every Litre.



Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close