Antena 3 CNN Economic Auto Le Figaro: Dacia va lansa în 2012 un monovolum, o utilitară şi un model de oraş

Le Figaro: Dacia va lansa în 2012 un monovolum, o utilitară şi un model de oraş

Le Figaro: Dacia va lansa în 2012 un monovolum, o utilitară şi un model de oraş
Foto: Agerpres
09 Dec 2010   •   18:02

Următoarele modele pe care Dacia le va scoate pe piaţă vor fi un monovolum, o utilitară şi un model de mici dimensiuni pentru oraş, anunţă publicaţia franceză Le Figaro într-un articol referitor la planurile de viitor ale companiei.

"Aceste noi modele vor da startul unei noi etape în termeni de design, iar preţurile lor vor fi mai coborâte ca niciodată", a declarat Alain Launay, directorul centrului de design pe care Renault l-a deschis acum doi ani în Bucureşti.

Potrivit reprezentatntului Renault, cele trei modele vor fi lansate pe pieţele europene începând cu anul 2012.

Jurnaliştii francezi au analizat creşterea companiei Dacia, precum şi origine maşinii româneşti. Potrivit publicaţiei franceze, modele Dacia sunt fiabile şi reuşesc să se situeze constant în fruntea topurilor europene de profil.

"Cele mai multe defecte ale maşinilor de astăzi au la origine complexitatea sistemelor electronice. Modelele Dacia utilizează sisteme electronice de bază care au fost dezvoltate acum cinci-zece ani, deci sunt evident mult mai fiabile decât cele ale maşinilor de ultimă generaţie", este de părere Benoit Abadie, directorul adjunct al Centrului Tehnologic Renault din România.

 




×
Subiecte în articol: Le Figaro Dacia Renault
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close