Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un mort şi doi răniţi grav, în urma unui accident petrecut între Timişoara şi Jimbolia

Infotrafic. Un mort şi doi răniţi grav, în urma unui accident petrecut între Timişoara şi Jimbolia

Infotrafic. Un mort şi doi răniţi grav, în urma unui accident petrecut între Timişoara şi Jimbolia
11 Mai 2009   •   08:26

O familie a fost distrusă de un şofer vitezoman şi imprundent. S-a întâmplat duminică seară, pe drumul care leagă Timişoara de Jimbolia.

Un tânăr care gonea cu maşina pe şosea făcut accident: a lovit o altă maşină, care circula regulamentar. Pe femeia care e era la volan a ucis-o, iar pe soţul ei, pasager, l-a băgat în spital. Şoferul vinovat este rănit.

Cei doi soti mergeau dinspre Jimbolia spre Timişoara. La volan se afla femeia. Tânărul de 26 de ani venea din sens opus, cu viteză. Înainte de a intra în localitatea Cărpiniş, a scăpat maşina de sub control, iar impactul a fost devastator.

Femeia de 37 de ani nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. Martorii i-au sărit în ajutor bărbatului şi au sunat la 112.

Maşina şoferului care a provocat accidentul a ajuns într-un canal de irigaţii de pe marginea drumului. Un echipaj de la descarcerare s-a chinuit minute bune să-l scoată pe om din autoturismul zob. Medicii spun că starea lui este critică.

Dacă va scăpa cu viaţă, şoferul imprudent va da socoteală în faţa legii pentru vătămare şi ucidere din culpă. În urma accidentului, circulaţia pe drumul care leagă Timisoara de Jimbolia a fost blocată, duminică seară, mai bine de o oră.

Observator

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close