Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. 13 persoane au fost rănite

Infotrafic. Un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. 13 persoane au fost rănite

Infotrafic. Un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. 13 persoane au fost rănite
22 Sep 2009   •   10:55

Treisprezece persoane au fost rănite, marţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism, în zona localităţii Popeni, judeţul Sălaj. Răniţii au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Zalău, patru dintre persoane fiind suspecte de mai multe fracturi. Cele două vehicule s-au ciocnit după ce microbuzul a încercat să depăşească pe linie continuă autoturismul care efectua un viraj neregulamentar la stânga.

11 din cele 13 persoane aflate la bordul microbuzului sunt angajaţi ai SC Complex Service Zalău, şi se îndreptau către un punct de lucru din localitatea Someş Odorhei.

"Cele două maşini implicate în accident se află încă la locul impactului, unde se efectuează măsurători şi cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs coliziunea. Microbuzul a făcut o depăşire neregulamentară, pe linie continuă, şi a intrat într-un autoturism care efectua un viraj la stânga, tot neregulamentar", a declarat Nadia Şerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Sălaj, citat de Mediafax.

Poliţia i-a reţinut permisul şoferului microbuzului şi discută şi cu cel de-al doilea şofer implicat în accident. În urma primelor cercetări, s-a stabilit că microbuzul nu deţinea licenţă pentru transportul de persoane.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close