Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Trei tineri au fost răniţi, în urma unui accident în care a fost implicat un poliţist (VIDEO)

Infotrafic. Trei tineri au fost răniţi, în urma unui accident în care a fost implicat un poliţist (VIDEO)

Infotrafic. Trei tineri au fost răniţi, în urma unui accident în care a fost implicat un poliţist (VIDEO)
15 Mar 2010   •   08:40

Un accident în care au fost implicaţi un poliţist şi fiul unui primar al unei localităţi din Bistriţa-Năsăud a avut loc duminică noapte. Cei doi, aflaţi în acelaşi autoturism, au plonjat cu maşina într-un râu, de la aproape 100 de metri înălţime.

Maşina în care se aflau cei doi, dar şi alţi trei prieteni de-ai lor, a ajuns în apele reci ale Bistriţei. Se pare că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cei cinci tineri aflaţi în autoturism au fost ajutaţi de localnici să iasă din maşina accidentată. Tânărul care s-a aflat la volan are 24 de ani şi este fiul primarului din Tiha Bârgăului. Duminică seară, se întorcea de la o petrecere.

Printre prietenii lui se afla şi poliţistul din comuna Livezile.Trei dintre prietenii şoferului, printre care şi poliţistul aflat în timpul său liber, au fost răniţi grav. În urma accidentulu, şoferul se va alege cu dosar penal.



Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close