Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Tânăr, strivit într-un accident rutier. Maşină de lux, incendiată miercuri noapte în Bucureşti

Infotrafic. Tânăr, strivit într-un accident rutier. Maşină de lux, incendiată miercuri noapte în Bucureşti

Infotrafic. Tânăr, strivit într-un accident rutier. Maşină de lux, incendiată miercuri noapte în Bucureşti
09 Oct 2008   •   09:03

Traficul nu a fost lipsit de incidente nici în cursul zilei de 8 octombrie. Miercuri noapte, pe drumul dintre Reşiţa şi Caransebeş o maşină s-a desprins practic de la pămînt şi a zburat prin aer vreo 30 de metri. S-a prăbuşit apoi peste o cruce, exact în locul în care mai fusese un accident grav. Incidentul sfidează parcă legile fizicii. Şoferul conducea cu viteză foarte mare, dar este aproape de neînţeles cum de s-a desprins maşina de pe şosea. Omul de la volan a murit pe loc, strivit practic în urma izbiturii. Este incredibil însă cum a scăpat cu viaţă pasagera din dreapa. Femeia a ieşit pe picioarele ei din maşina distrusă. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.
Tot în noaptea de miercuri spre joi a avut loc un alt accident grav. O maşină în valoare de câteva zeci de mii de euro a devenit scrum în cîteva minute. Maşina a ars în întregime în urma unui incendiu ale cărui cauze nu se cunosc deocamdată. Autoturismul era în parcarea unui bloc de pe Calea Giuleşti din Capitală în momentul în care a luat foc. Pompierii au ajuns imediat la faţa locului, dar autoturismul era deja distrus. Maşina avea numere de leasing şi se pare că ar fi fost furată. Poliţiştiii au deschis o anchetă în acest caz.
Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia Română, traficul rutier de pe DN7 a fost oprit în cursul zilei de miercuri, în zona Morăreşti, din cauza unui accident rutier. Deoarece nu a adaptat viteza pe o porţiune de drum în pantă, şoferul unui autotren nu a pierdut controlul autovehiculului şi a acroşat un tractor. O persoană a fost rănită.
Traficul a mai fost întrerupt şi pe DN1, în zona vamei Borş. O conductă de gaze s-a rupt după ce a fost lovită de un autocamion al cărui şofer efectua o manevră de întoarcere.

Traficul pe bulevardul Aviaţiei din Capitalei a fost reluat, după ce, azi-dimineaţă, a fost intrerupt mai bine de o oră din cauza unui grav accident rutier. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce maşina pe care o conducea a izbit un stâlp de înaltă tensiune. Din primele cercetări reiese că viteza excesivă şi neatenţia au fost principale cauze ale producerii accidentului.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close