Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Patru oameni, la spital, în urma unui accident în care a fost implicată o maşină de poliţie

Infotrafic. Patru oameni, la spital, în urma unui accident în care a fost implicată o maşină de poliţie

Infotrafic. Patru oameni, la spital, în urma unui accident în care a fost implicată o maşină de poliţie
22 Oct 2009   •   11:57

O maşină a Poliţiei a fost implicată miercuri noapte într-un accident rutier, după ce un alt şofer, nu a acordat prioritate, maşinii de intervenţie. Martorii spun, totuşi, că poliţiştii ar fi pornit în ultima secundă semnalele acustice şi luminoase. În urma impactului patru oameni, printre care şi un poliţist, au ajuns în spital.

Doi ofiţeri de la secţia 24 se întorceau la bază după ce fuseseră la un scandal în Zeţari. Aveau cu ei în autoturism doi bărbaţi reţinuţi în urma unei altercaţii. Chiar dacă au pătruns în intersecţia de pe şoseaua Olteniţei cu semnalele acustice şi luminoase pornite,un alt şofer nu i-a observat şi a intrat în ei.

Mai mulţi martori spun însă că poliţiştii ar fi pornit sirenele chiar în momentul în care au pătruns în intersecţie şi îi acuză pe aceştia că ar vrea să muşamalizeze totul.

Un alt accident s-a petrecut la intersecţia străzii Mircea Vulcănescu cu Calea Plevnei, din cauza neacordării de prioritate. Un om a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Politie Infotrafic
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close