Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. O persoană decedată, în urma unui accident rutier pe DN 67, în Mehedinţi

Infotrafic. O persoană decedată, în urma unui accident rutier pe DN 67, în Mehedinţi

Infotrafic. O persoană decedată, în urma unui accident rutier pe DN 67, în Mehedinţi
14 Ian 2009   •   08:23

O persoană şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie grav care a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, pe drumul naţional DN 67, între localităţile Drobeta Turnu Severin (judeţul Mehedinţi) şi Târgu Jiu (judeţul Gorj).
Reprezentantul Poliţiei Rutiere Mehedinţi, Titi Zorzoliu, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că în accident au fost implicate un autotren şi un automobil care, din cauza neadaptării vitezei de deplasare, au intrat în coleziune directă, conducătorul auto al celui din urmă decedând în drum spre spital.
Circulaţia rutieră în zona producerii accidentului a fost restricţionată timp de două ore, timp în care traficul s-a desfăşurat pe un singur sens, dirijat de lucrătorii de poliţie.
Un alt accident s-a petrecut în Argeş. Din cauza gheţii de pe şosea, o tânără şi-a distrus maşina. Drumul a îngheţat, după ce apa dintr-o conductă spartă a ajuns pe şosea. Conducta aparţine combinatului din localitatea Ştefăneşti.
Deşi apa curgea de multă vreme, nimeni nu a luat nicio măsură. Abia după ce s-a produs accidentul, echipele de la Apă Canal au ajuns la faţa locului. În urma accidentului, nimeni nu a fost rănit însă proprietara maşinii distruse e hotărâtă să dea în judecată combinatul. Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic Argeş mehedinti
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close