Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. O maşină a ars complet pe un drum judeţean

Infotrafic. O maşină a ars complet pe un drum judeţean

Infotrafic. O maşină a ars complet pe un drum judeţean
25 Noi 2008   •   08:51

Un autoturism a ars ca o torţă luni seară pe Drumul Judeţean 208, la limita dintre judeţele Suceava, Neamţ şi Iaşi. Călătoria a două femei s-a încheiat brusc când acestea au simţit miros de fum în maşină. Cele două au reuşit să iasă la timp, însă pompierii veniţi la faţa locului nu au mai putut salva aproape nimic din autoturism.
?La un moment dat când am pus frână şi am oprit a început să iasă fum de sub capotă?, spune conducătoarea auto. ?Am încercat să iau extinctorul din portbagaj şi când am încercat să sting a făcut flamă!? Un alt şofer a văzut maşina în flăcări şi a sunat la pompieri: ?Am strigat, am luat lanterna să văd dacă este cineva pe jos, nu mi s-a răspuns şi am sunat la 112.?
Timp de o oră, pompierii s-au străduit să stingă flăcările. Desigur, pericolul de explozie era mare, dată fiind cantitatea de combustibil din rezervor. Cel mai probabil, spun pompierii, focul a pornit de la o defecţiune la motor.
Drumul a fost închis mai bine de o oră. La locul incendiului au fost chemaţi şi cei de la administraţia drumurilor, care au aruncat nisip pe şosea pentru a preveni alte incidente. Daunele totale se ridică la suma de 15.000 de euro. Din păcate, maşina nu era asigurată împotriva incendiilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: auto incendiu
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close