Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi răniţi şi trei maşini distruse, în urma unui accident petrecut la Ovidiu

Infotrafic. Doi răniţi şi trei maşini distruse, în urma unui accident petrecut la Ovidiu

Infotrafic. Doi răniţi şi trei maşini distruse, în urma unui accident petrecut la Ovidiu
28 Oct 2008   •   08:37

Un accident în lanţ a avut loc seara trecută, în dreptul localităţii constănţene Ovidiu, în urma căruia doi oameni au ajuns la spital şi trei maşini au fost distruse. Vinovat pentru accident a fost şoferul care nu a apreciat corect distanţa, a încercat o depăşire şi apoi a frânat brusc. Maşina care circula în spatele său şi cea care venea din sens opus nu au mai putut evita impactul.
Cei doi şoferi au fost duşi de urgenţă la spitalul din Constanţa. Medicii spun, însă, că sunt în afara oricărui pericol. Pentru că în orice moment exista riscul producerii unei explozii, circulaţia în zonă a fost oprită mai bine de o oră.
În urmă cu o lună, în acelaşi loc, 42 de persoane au fost victimele unui accident similar.
Alte 28 de accidente rutiere grave au avut loc luni în judeţele Dolj, Iaşi, Galaţi, Buzău, Mehedinţi şi Călăraşi. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, 6 persoane şi-au pierdut viaţa în urma acestor accidente, iar alte 27 au fost grav rănite. Vinovaţi de aceste accidente au fost, în principal, conducătorii auto, care nu au fost atenţi la volan sau nu şi-au adaptat viteza corespunzător, aceştia fiind urmaţi de pietoni, care nu au traversat regulamentar.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: IGPR
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close