Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Circulaţie întreruptă pe DN1 în judeţul Prahova, până la ora 16:00

Infotrafic. Circulaţie întreruptă pe DN1 în judeţul Prahova, până la ora 16:00

Infotrafic. Circulaţie întreruptă pe DN1 în judeţul Prahova, până la ora 16:00
Foto: Intact Images
27 Apr 2011   •   08:44

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Prahova, până la ora 16:00, traficul rutier va fi întrerupt pe DN1D Albeşti – Urziceni, la kilometrul 1+800 de metri, din cauza unor lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată.

Circulaţia a fost deviată de la Albeşti pe ruta D1B Mizil – Buzău – DN2 Buzău – Urziceni şi retur.

Nici accidentele nu au lipsit în ultimele d24 de ore. Două maşini au fost distruse şi un bărbat a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut azi noapte pe bulevardul Uverturii din Capitală. O şoferiţă băută bine a intrat în intersecţie fără să se asigure şi s-a ciocnit de o altă maşină care circula regulamentar.

O femeie aflată la volanul unei maşini de teren a tăiat calea unui autoturism pe care l-a tamponat şi care s-a oprit în uşa unei florării.  Etilotestul a arătat că şoferiţa a urcat băută la volan.

Conducătoarea auto din cealaltă maşină s-a ales cu câteva răni uşoare. Soţul ei însă, na fost rănit mai grav şi a fost dus la spital. Poliţiştii o vor sancţiona pe femeia responsdabilă de producerea accidentului.

Un accident similar a avut loc în acelaşi loc şi luna trecută, când o altă maşină s-a oprit în faţa florăriei după o tamponare în trafic.


×
Subiecte în articol: accident Infotrafic Capitală
Cele mai noi știri
Parteneri
x close