Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Circulaţie în condiţii de iarnă, pe mai multe drumuri din ţară

Infotrafic. Circulaţie în condiţii de iarnă, pe mai multe drumuri din ţară

Infotrafic. Circulaţie în condiţii de iarnă, pe mai multe drumuri din ţară
Sursa foto: Intact Images
16 Dec 2010   •   08:38

Pe mai multe drumuri circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă. Cele mai importante dintre acestea sunt: DN 13B, intre localitatiile Praid şi Bucin, în judeţul Harghita; DN67C în judeţul Gorj, DN12C Gheorgheni - Lacu Roşu, în judeţul Harghita, pe DN76 şi 79A, în zona Vârfurile, din judeţul Arad dar şi pe DN68, DN73C, DN75 şi DN74 între Zlatna şi Abrud, în judeţul Alba.

Carosabil alunecos din cauza ninsorii se înregistrează pe şoselele judetelor Dâmboviţa, Bistriţa Năsăud, Caraş Severin, Arad, Satu Mare, Mureş, Suceava, Botoşani, Iaşi, Bacău şi Neamţ. Ceaţă întânlim în judeţul Vrancea, pe DN2, pe alocuri, nu se vede la mai mult de 20 de metri. La fel şi pe DN18 în judetul Maramureş.

Am văzut că iarna s-a instalat deja pe mai multe drumuri din ţară iar asta ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru şoferi. În Maramureş, o maşină a derapat din cauza zăpezii şi a lovit doi copaci de pe marginea drumului european 58. Două persoane, consilieri în Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să-şi echipeze maşinile pentru iarnă atunci când pleacă la drum.

×
Subiecte în articol: Infotrafic circulatie iarnă
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close