Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Accidente grave din cauza vitezei excesive şi a poleiului

Infotrafic. Accidente grave din cauza vitezei excesive şi a poleiului

Infotrafic. Accidente grave din cauza vitezei excesive şi a poleiului
11 Ian 2010   •   10:24

Accidente în lanţ duminică noapte pe şoselele din ţară. O femeie din Caraş-Severin s-a ales cu o fractură a coloanei vertebrale după ce maşina în care se afla s-a răsturnat într-un şanţ. Viteza excesivă, dar şi poleiul au făcut victime şi la Piatra Neamţ. Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă, după ce a derapat şi s-a izbit cu maşina de un stâlp de electricitate.

Pe drumul dinspre Oraviţa spre Reşiţa un şofer care a apăsat prea tare pedala de acceleraţie a fost depăşit de un alt autoturism, nu a mai putut stăpâni maşina şi s-a răsturnat. O femeie a ajuns la spital cu coloana vetrebrală ruptă. Şoferii ambelor maşini au scăpat cu răni uşoare. Din cauza accidentului circulaţia dintre Reşiţa şi Oraviţa a s-a desfăşurat cu dificultate mai bine de două ore.

Un accident grav a avut loc duminică seară şi în centrul oraşului Piatra Neamţ. Un bărbat a fost rănit după ce maşina pe care o conducea a derapat într-o curbă, a ieşit de pe carosabilul acoperit de polei şi a intrat într-un stâlp de electricitate. Două persoane care traversau pe trecerea de pietoni aflată în apropiere au scăpat ca prin minune. Cel mai probabil accidentul s-a produs tot din cauza vitezei excesive, neadaptată la condiţiile de drum.

Antena 3

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close