Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Accidente de circulaţie grave, în a doua zi de Paşte

Infotrafic. Accidente de circulaţie grave, în a doua zi de Paşte

Infotrafic. Accidente de circulaţie grave, în a doua zi de Paşte
21 Apr 2009   •   08:19

A doua zi de Paşte nu a fost lipsită de accidente rutiere grave. Un bărbat din Braşov a murit, luni, după ce soţia sa, care se afla la volan, nu a acordat prioritate şi a intrat în plin în altă maşină. Oamenii se îndreptau spre o poieniţă unde plănuiau să încingă un grătar.

Femeia a vrut să-şi petreacă a doua zi de Paşte alaturi de familie, la un grătar la iarbă verde.S-a urcat la volan, iar în maşina a mai urcat soţul ei şi încă o persoană. În momentul în care a vrut să intre pe un drum naţional, femeia nu s-a mai asigurat şi a intrat în plin în altă maşină.

În zadar au încercat oamenii să-l ajute pe bărbat. Omul nu a mai supravieţuit. Şoferiţa a scăpat însă cu viaţă, dar este internată în stare gravă la spital. La fel si cei doi pasageri din cealalată maşină.

Necaz şi pentru un ploieştean, în a doua zi de Paşti. Omul s-a trezit cu maşină distrusă de un stâlp pus la pământ de către un alt şofer.

Un al incident a avut loc la Târgu Mureş. Maşina unui bărbat a fost distrusă de un tren, după ce omul a ignorat semnalele acustice şi culoarea roşie a semaforului. Bărbatul a scăpat cu viaţa, însă maşina a fost complet distrusă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close