Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Accident soldat cu doi morţi în Buzău şi o fetiţă lovită pe trecerea de pietoni de un scuter (VIDEO)

Infotrafic. Accident soldat cu doi morţi în Buzău şi o fetiţă lovită pe trecerea de pietoni de un scuter (VIDEO)

Infotrafic. Accident soldat cu doi morţi în Buzău şi o fetiţă lovită pe trecerea de pietoni de un scuter (VIDEO)
05 Oct 2010   •   10:01

O fetiţă de cinci ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită la cap, pe trecerea de pietoni de un scuterist de 16 ani, care spune că nu şi-ar fi văzut victima la timp, pentru a o purea ocoli.

Fetiţa a fost aruncată pe caldarîm, iar medicii SMURD au nevoie de un sfert de oră pentru a o stabiliza. Ulterior, aceasta a fost adusa la computer tomograf, unde s-a diagnosticat o plaga cranio-cerebrala frontala pe partea stanga.

Tânărul, care a scăpat cu doar câteva răni uşoare, a încercat să se justifice în faţa poliţiştilor, dar aceştia au stabilit că nu avea voie să conducă un scuter.

De asemenea, circulaţia pe DN 2 B Buzău-Brăila a fost blocată, marţi dimineaţă, timp de aproximativ două ore şi jumătate, în localitatea buzoiană Poşta Cilibia, în urma unui accident rutier soldat cu decesul a două persoane, portivit Mediafax.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6:10. Şoferul în vârstă de 81 de ani al unei Dacii Papuc care se îndrepta dinspre Brăila spre Buzău a intrat brusc pe contrasens, iar maşina s-a ciocnit cu o autoutilitară înmatriculată în Prahova, condusă de un bărbat în vârstă de 54 de ani. 

În urma impactului, şoferul de 81 de ani, din Buzău, şi o femeie care îl însoţea au rămas încarceraţi între fiarele maşinii. Cei doi, care ar putea fi soţ şi soţie, au decedat, în timp ce şoferul microbuzului a fost rănit uşor. 

Traficul a fost blocat de la ora 06.10 până la oră 08.40, în zona în care s-a produs accidentul , în tot acest timp circulaţia fiind deviată pentru autoturisme pe un drum lateral. Autovehiculele de mare tonaj nu au putut pătrunde însă pe acest tronson, astfel că în zonă s-au format coloane de maşini.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close