Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. 11 morţi şi 68 de răniţi, în ultimele trei zile pe drumurile din România

Infotrafic. 11 morţi şi 68 de răniţi, în ultimele trei zile pe drumurile din România

Infotrafic. 11 morţi şi 68 de răniţi, în ultimele trei zile pe drumurile din România
31 Mai 2010   •   08:56

În ciuda tuturor avertismentelor, accidentele rutiere de pe şoselele româneşti au continuat şi in acest sfarsit de săptamană. Nu mai puţin de 66 de astfel de evenimente soldate cu morţi şi răniţi au avut loc in ultimele trei zile, ne informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

11 oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 68 au ajuns în stare gravă la spital. Şi in Capitala 16 persoane au suferit traumatisme care au necesitat interventia echipajelor de urgentă.

Cel mai grav accident in acest sfarsit de saptamana a avut loc în judetul Mures, mai exact la ieşirea din Sighişoara spre Târgu Mureş. Trei persoane, între care un copil, au murit, iar alte patru au fost grav rănite. Totul din cauza inconstientei unui sofer de microbuz.


La această oră, traficul rutier pe DN7 Râmnicu Vâlcea ? Sibiu este întrerupt din cauza unui accident rutier. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Române, un om a murit după ce un TIR înmatriculat în străinătate a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

Se pare că şoferul TIR-ului fost cel care a provocat accidentul. El a adormit la volan şi a intrat pe contrasens. În urma accidentului şoferul vinovat a decedat. Traficul rutier pe DN7 urmează să fie reluat în scurt timp, anunţă Politia Română.

Antena3,ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic DN7
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close