Antena 3 CNN Economic Auto Identitatea celebrului Stig de la Top Gear, descoperită de paparazzi (VIDEO)

Identitatea celebrului Stig de la Top Gear, descoperită de paparazzi (VIDEO)

Identitatea celebrului Stig de la Top Gear, descoperită de paparazzi <font color=red>(VIDEO)</font>
23 Mai 2008   •   20:10

Unul din marile mistere ale lumii automobilistice a fost rezolvat. Identitatea lui Stig, faimosul pilot de încercare a britanicilor de la Top Gear a fost descoperită de paparazzi. Misteriosul e un german, un adevărat zeu al volanului, foarte popular în ţara sa. Acum un an, Stig a vizitat Antena 1, în clasicul combinezon şi cască albă, aşa cum l-a cunoscut, de-a lungul anilor, întreaga lume.

Paparazzi i-au venit de hac. L-au pândit în timpul unor filmări la un test auto şi l-au fotografiat atunci când, în drum spre pit-uri, şi-a scos casca. Se numeşte Tim Schrick, un pilot de încercare din Germania. Numele nu are răsunet în Europa, dar în ţara natală, e foarte cunoscut, la fel ca Michael Schumacher.



E pasionat de automobilism şi îi place să testeze maşinile. În Germania, Tim a apărut în mai toate emisiunile despre automobilism difuzate de televiziuni. Când el e la volan, maşina pare condusă de un computer.

Nu există o maşină de viteză pe care Tim să n u o fi condus. În afara faptului că stăpâneşte fără probleme volanul, germanului îi place să cunoască foarte bine fiecare maşină, piesă cu piesă.

Observator

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close