Antena 3 CNN Economic Auto Hunedoara. Un echipaj al poliţiei, implicat într-un accident rutier

Hunedoara. Un echipaj al poliţiei, implicat într-un accident rutier

Hunedoara. Un echipaj al poliţiei, implicat într-un accident rutier
11 Oct 2009   •   23:25


Un echipaj de la Poliţia Rutieră din Hunedoara a fost implicat într-un accident de circulaţie, după ce o maşină nu a acordat prioritate. Mai multe persoane au fost rănite.

Poliţiştii erau în misiune şi goneau către spital, unde se raportase furtul unei maşini. Într-o intersecţie semaforizată, oamenii legii au intrat pe culoarea roşie a semaforului şi au izbit un autoturism care nu a acordat prioritate de trecere echipajului aflat în misiune. Martorii spun că maşina de poliţie avea semnale acustice şi luminoase în funcţiune.

Izbitura a fost atât de puternică încât autoturismul s-a răsturnat şi s-a oprit pe scuarul din mijlocul şoselei . Două femei care se aflau în maşină au ajuns la spital cu câteva răni uşoare, iar cei doi poliţişti a scăpat fără nici o zgârietură. Femeile au fost transportate cu o ambulanţă la spital.

Femeia care conducea autoturismul riscă acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În plus, pentru neacordarea priorităţii unui echipaj de poliţie aflat în misiune, femeia va rămâne fără permis de conducere pentru trei luni.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Politie rutier raniti Hunedoara
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close