Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident rutier pe DN 1: Doi cetăţeni bulgari au murit

Grav accident rutier pe DN 1: Doi cetăţeni bulgari au murit

Grav accident rutier pe DN 1: Doi cetăţeni bulgari au murit
28 Noi 2008   •   18:01

Un grav accident rutier, care a avut loc, vineri, în judeţul Alba, s-a soldat cu moartea a două persoane de cetăţenie bulgară şi rănirea gravă a altor patru persoane.
Potrivit Mediafax, accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 1, între Sibiu şi Sebeş. Poliţiştii rutieri au declarat că accidentul s-a produs din cauza şoferului unui TIR care nu a păstrat o distanţă de siguranţă în mers faţă de autoturismul care circula în faţa sa. În momentul în care autoturismul a frânat, şoferul TIR-ului nu a mai avut spaţiu şi a lovit în spate maşina, după care a virat la stânga, pătrunzând pe contrasens şi lovind în plin un autoturism care circula regulamentar.
În accident a fost implicat şi un al doilea autoturism, iar alte patru persoane au fost grav rănite. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital, după ce la faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti, medici şi echipa de la descarcerare.
În urma accidentului rutier, circulaţia pe DN1, între Sibiu şi Sebeş s-a desfăşurat cu dificultate. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, Adriana Ciugudean, circulaţia a fost deblocată pe ambele sensuri.
Din cauză că maşina celor două persoane decedate era înmatriculată în Germania, s-a crezut iniţial că aceştia ar fi cetăţeni germani.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Alba
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close