Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident rutier la Sibiu. Un om a ars de viu (VIDEO)

Grav accident rutier la Sibiu. Un om a ars de viu (VIDEO)

Grav accident rutier la Sibiu. Un om a ars de viu <font color=red>(VIDEO)</font>
13 Dec 2007   •   12:32

Două autovehicule s-au ciocnit frontal pe Drumul Naţional 1. În urma accidentului, un om a murit şi altul a fost grav rănit. Accidentul s-a produs în jurul orei 10. Şoferul unei furgonete a încercat să vireze la stânga pe un drum lăturalnic. Nu a observat că din sens opus se apropia un alt autoturism. A fost izbit în plin, iar în urma impactului rezervorul de benzină al autoutilitarei s-a spart şi combustibilul a luat foc. Martorii au încercat să îi salveze pe cei doi ocupanţi ai camionetei, dar nu au reuşit să-l tragă afară decât pe pasagerul din dreapta. Şoferul a ars de viu.

Şoferul celuilalt autoturism a scăpat fără nici o zgârietură. Pasagerul din furgonetă a fost transportat la spital în stare gravă de un echipaj SMURD. Politiştii cred că de vină este şoferul furgonetei, pentru că nu a acordat prioritate.

Starea persoanei rănite în accident este critică. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce privesc şansele sale de supravieţuire. Ei spun că bărbatul în vârstă de 50 de ani are arsuri de gradele III şi IV pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului. În zona în care s-a produs accidentul s-a circulat cu dificultate, timp de mai bine de o oră.

IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Antena 3

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close