Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident în Bucureşti: Patru pacienţi dintr-o ambulanţă BGS au murit

Grav accident în Bucureşti: Patru pacienţi dintr-o ambulanţă BGS au murit

Grav accident în Bucureşti: Patru pacienţi dintr-o ambulanţă BGS au murit
Foto: Agerpres
17 Dec 2010   •   13:08

Patru persoane au murit, vineri, în urma unui accident petrecut în Bucureşti. O ambulanţă privată care transporta pacienţi la dializă a fost lovită de un alt autoturism care intrase pe contrasens.

Accidentul s-a produs pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Un autoturism BMW, în care erau două persoane, a luat greşit o curbă, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu ambulanţa care aprţine firmei BGS.

În urma incidentului, cei patru pacienţi din ambulanţă au murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite. Este vorba despre şoferul ambulanţei şi pasagerii din BMW.

Şeful SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, a declarat că şoferul ambulanţei a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar ceilalţi doi răniţi au fost duşi la Spitalul de Urgenţă ''Sf. Pantelimon''

Din declaraţiile martorilor, ambele maşini ar fi circulat în mod neregulamentar, iar ciocnirea ar fi avut loc deoarece au încercat să evite un pieton. Zona în care s-a petrecut accidentul este considerată a fi una foarte periculoasă, în care au avut loc mai multe accidente.

 
Purtătorul de cuvânt al BGS, Antoniu Ungureanu, a declarat că maşina care transporta pacienţii nu circula în regim de urgenţă, ci ca orice alt autoturism. Acesta a mai menţionat că aproximativ 70-80% din maşinile BGS-ului sunt monitorizate prin GPS şi că echipa încearcă să verifice dacă şi maşina în cauza beneficia de această monitorizare.
 




×
Subiecte în articol: accident
Cele mai noi știri
Parteneri
x close