Antena 3 CNN Economic Auto Fotografii în premieră cu viitorul Cadillac CTS Wagon (FOTO)

Fotografii în premieră cu viitorul Cadillac CTS Wagon (FOTO)

Fotografii în premieră cu viitorul Cadillac CTS Wagon <font color=red>(FOTO)</font>
02 Iun 2008   •   17:16

La începutul lunii mai au apărut primele fotografii cu modelul CTS break, de la Cadillac, dar camuflat. În urmă cu o zi însă, presa de specialitate a reuşit să intre în posesia unor imagini cu CTS wagon fără a fi mascat în vreun fel, şi care ar putea fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris din septembrie, conform Worldcarfans.com. Cadillac CTS wagon va avea ca principali competitori modelele similare de la BMW Seria 3 şi Audi A4.

FOTOGRAFII CADILLAC CTS WAGON CAMUFLAT

Noile imaginile cu CTS wagon conţin şi unele informaţii tehnice însă există unele îndoieli în privinţa acurateţii lor. Conform acestor date tehnice, modelul wagon ar putea beneficia de acelaşi motor V6 de 3,6 litri cu injecţie directă, folosit la varianta CTS sedan. Varianta de 2,8 litri ar putea fi însă înlocuită cu un propulsor de 3 litri.

NOILE IMAGINI CADILLAC CTS WAGON

Aşadar, după versiunea CTS-V, prezentată la începutul acestui an, şi după CTS Coupe Concept, care este încă în faza de dezvoltare, a venit rândul lui CTS Wagon, pentru a completa gama producătorului american.

CTS Coupe Concept

General Motors se aşteaptă să vândă între 10.000 ? 20.000 de unităţi anual, cele mai multe dintre ele în Europa. Potrivit Worldcarfans.com, preţurile pentru Cadillac CTS Wagon s-ar putea situa între valorile 37.500 şi 42.500 de dolari, în cazul variantei de top.

Sursa foto: Worldcarfans.com

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close