Antena 3 CNN Economic Auto Ferarri arde din nou. Maşina de 600.000 de euro a unei rusoaice a luat foc pe şosea (VIDEO)

Ferarri arde din nou. Maşina de 600.000 de euro a unei rusoaice a luat foc pe şosea (VIDEO)

Ferarri arde din nou. Maşina de 600.000 de euro a unei rusoaice a luat foc pe şosea (VIDEO)
26 Mai 2009   •   22:05

O rusoaică a fost aproape să ardă de vie în maşina ei Ferarri de 600.000 de euro. Maşina s-a aprins la doar câteva minute după a ieşit pe poarta reprezentanţei. Explicaţia companiei este halucinantă: de vină sunt şobolanii din Moscova.

În timp ce rula pe o stradă de lângă Moscova, femeia a observat că de sub capotă iese fum. Disperată, a încercat să-l stingă. N-a reuşit iar până au ajuns pompierii n-a mai rămas mare lucru din maşină. După ce resturile au fost ridicate de maşina gunoierilor toată lumea s-a întrebat cum de o asemenea maşină poate lua foc din senin. Poliţia rusă vorbeşte de o defecţiune, Ferrari a găsit altă cauză.

?Nu este vorba despre o maşină nouă, aşa cum s-a spus. Maşina avea trei ani. Credem că problema ar fi fost cauzată de şobolani, care au ros cablurile maşinii. Se pare că aceasta este o problemă des întâlnită în Moscova? a declarat pentru Observator Joanne Marshall, ofiţer de presă Ferarri.

O explicaţie aşteaptă de trei ani şi fostul internaţional Gabi Popescu. Pe 10 martie 2006 el a păţit acelaşi lucri ca şi rusoaica: Ferrari-ul 612 Scaglietti, cumpărat de două zile, a luat foc pe autostrada Bucureşti-Piteşti.

Fotbalistul şi-a căutat dreptatea în instanţă. S-au făcut trei expertize. Toate au arătat că maşina a avut un defect de fabricaţie. Dar cei de la Ferrari au sugerat că Gabi Popescu ar fi modificat motorul bolidului pentru a-l face mai puternic.

La începutul anului, Gabi Popescu a dat în judecată compania Ferrari şi a cerut daune de o jumătate de milion de euro.



Observator

×
Subiecte în articol: rusoaica
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close