Antena 3 CNN Economic Auto Drumuri naţionale blocate la această oră

Drumuri naţionale blocate la această oră

Drumuri naţionale blocate la această oră
11 Oct 2007   •   18:39

DRUMURI NAŢIONALE CU CIRCULAŢIA ÎNTRERUPTĂ:
DN 7 (ORĂŞTIE-ILIA) - Între localităţile ORĂŞTIE (HD)-ILIA (HD)- Cauza: Lucrări de consolidare a sistemului rutier. RUTE OCOLITOARE: 1. pentru relaţia SIBIU-ARAD: DN 1, Sibiu-Sebeş-Alba Iulia-Turda-Cluj Napoca-Oradea; DN 79, Oradea-Arad; 2. pentru relaţia LUGOJ-SIBIU: DN6, Lugoj-Caransebeş; DN68, Caransebeş-Haţeg; DN66, Haţeg-Târgu Jiu; DN67, Târgu Jiu-Râmnicu-Vâlcea; DN7, Râmnicu Vâlcea-Sibiu.

DN 73C (Curtea de Argeş-Piatra) ? Între localităţile PIATRA (CIOFRANGENI) (AG) - Cauza: Alunecare de teren cazată de precipitaţii, cu afectarea părţii carosabile - Traficul este deviat prin Câmpulung spre Piteşti pe DN 73 şi din Râmnicu Vâlcea spre Piteşti, pe DN 7 şi apoi de la Piteşti la Curtea de Argeş pe DN 7C, cu semnalizare corespunzătoare.

DN 73C (Curtea de Argeş-Tigveni) ? Între localităţile Curtea de Argeş (AG)-TIGVENI (TIGVENI) (AG) ? Cauza: Alunecare de teren activă

DN 73D (Vultureşti - Hârtieşti) ? În dreptul localităţii Vultureşti (AG) ? Cauza: Alunecare de teren cu afectarea carosabilului, inclusiv a variantei amenajate.

DRUMURI NAŢIONALE CU CIRCULAŢIE ÎNGREUNATĂ:

DN 2L - În dreptul localităţii PANCIU (VN)- Cauza: din cauza ploilor abundente a fost spălat terasamentul de la rampa de acces a podului de la km 15+700; A A1 (Podereni) - În dreptul localităţii PODENI (AG) ? Cauza: Pod în reparaţie ? Se lucrează pe C2; Se circulă pe C1 pe câte o bandă de circulaţie, zona este semnalizată.

DN 1 (Predeal)) - Între localităţile PREDEAL (BV)-BRAŞOV (BV)- Cauza: Lucrări consolidare pod.

DN 1 (Ţigăneşti)) - Cauza: Cedare rost la pila 2.

DN 10 (Buzau-Braşov) ? În dreptul localităţii GURA SIRIULUI (BZ) ? Cauza: Cad pietre - Circulaţia nu este întreruptă. Zonă semnalizată corespunzator.

DN 67B (Târgu Cărbuneşti - Drăgăşani) ? În dreptul localităţii MARU (GJ)-OBISLAVU (VL) ? Cauza: Alunecare terasamente cu afectare corp drum. Se circulă pe 1/2 cale.

DN 67B (Târgu Cărbuneşti - Drăgăşani) ? În dreptul localităţii TETOIU (VL)-GIULEŞTI (VL) ? Cauza: Alunecare terasamente cu afectare corp drum. Se circulă pe 1/2 cale.

DN 67B (Târgu Cărbuneşti - Drăgăşani) ? În dreptul localităţii OVESELU (VL) ? Cauza: Alunecare terasamente cu afectare corp drum. Se circulă pe 1/2 cale.

DN 7 (Piteşti-Râmnicu Vâlcea) ? În dreptul localităţii COTMEANA (COTMEANA) (AG) ? Cauza: alunecare de teren. Se circulă doar cu autovehicule mai mici de 7,5 tone cu restricţie de viteză de 40 km/h. Circulaţia autovehiculelor mai mari de 7,5 tone este deviată pe următorul traseu: din Piteşti pe DN65 până în localitatea Găneasa intersecţie cu DN64 şi în continuare pe DN 64 Drăgăşani-Râmnicu Vâlcea. Zona de drum este semnalizată corespunzator.

DN 72A (Târgovişte-Câmpulung) ? Între localităţile TÂRGOVIŞTE (DB)-CÂMPULUNG (AG) ? Cauza: Alunecare de teren pe partea dreaptă - Zona este semnalizată. Se circulă pe jumătate de drum. Dimensiunile alunecării: lungime 45 m, laţime 3,5 m, adâncime 0,6 până la 1,00 m.

DN 73 (Piteşti -Braşov /dreapta) ? Între localităţile PITEŞTI (AG)-BRAŞOV (BV) - Cauza: Mărirea tasării existente de la 0,6 m la 1,5 m ,din cauza ploii - Zona este semnalizată. Dimensiunile tasării: lungime 25 m, lăţime 3,5 m, adâncime 1,5 m.

DN 73C (Curtea de Argeş - Câmpulung) ? Între localităţile CURTEA DE ARGEŞ (AG)-CÂMPULUNG (AG) ? Cauza: Tasare drum cu adâncime de 30 - 40 cm; alunecare de teren cu afectarea părţii carosabile pe o lungime de 50m; pericol de prăbuşire pod - Se circulă doar cu autovehicule mai mici de 3,5 tone cu restricţie de viteză de 30 km/h. Zona de drum este semnalizată corespunzator. Lucrările urmează a fi realizate cu finanţare externă BEI - II.

DN 73A (Predeal ? Râşnov) - Între localităţile PREDEAL (BV)-RÂŞNOV (BV) - Cauza: Datorită ploilor abundente s-a surpat corpul drumului aflat în lucrare de consolidare pe o lungime de aproximativ 15 m în profil longitudinal şi cca.3,5 m în profil transversal.

DN 7C (Căpăţânenii - Transfăgărăşan) - Între localităţile CĂPĂŢÂNENII UNGURENI (AG) - PITEŞTI (AG) - Cuza: Au căzut blocuri de stâncă. Se circulă pe o jumatate de cale.

Citiţi articolul COZI INFERNALE PE AUTOSTRADA BUCUREŞTI - PITEŞTI

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close