Antena 3 CNN Economic Auto Două persoane grav rănite, după ce microbuzul în care se aflau a fost spulberat de tren

Două persoane grav rănite, după ce microbuzul în care se aflau a fost spulberat de tren

Două persoane grav rănite, după ce microbuzul în care se aflau a fost spulberat de tren
Foto: Intact Images
30 Sep 2011   •   07:05

Un microbuz a fost spulberat de tren în această dimineaţă, în Dezmir, judeţul Cluj. Şoferul a ignorat semnalele luminoase şi acustice de la o trecere peste calea ferată. Două persoane au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost scoase dintre scaunele microbuzului de către pompieri. Traficul feroviar este blocat, pe un singur fir, între Cluj-Napoca şi Gherla.

Accidentul s-a produs în jurul orei 5 dimineaţa, când şoferul unui microbuz a încercat să traverseze calea ferată fără a respecta semnalele luminoase şi acustice, care se aflau în funcţiune. Microbuzul a fost lovit în plin de un tren personal.

Şoferul microbuzului şi mama sa, care se afla pe locul din dreapta, au fost răniţi. Şoferul a ieşit pe picioarele sale din maşină, dar femeia a suferit leziuni interne şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca.

Niciun pasager din tren nu a fost rănit. După ce microbuzul a fost scos de pe şine, călătorii au fost preluaţi de un alt tren şi transportaţi la destinaţie.







×
Subiecte în articol: accident rutier microbuz tren Cluj
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close