Antena 3 CNN Economic Auto DN1 - Un camion încarcat cu lemne a provocat o serie de accidente

DN1 - Un camion încarcat cu lemne a provocat o serie de accidente

DN1 - Un camion încarcat cu lemne a provocat o serie de accidente
03 Mar 2008   •   10:31

Trei maşini au fost grav avariate şi un bărbat a ajuns la spital, din cauza unui accident produs luni dimineaţă pe drumul naţional 1, în apropiere de Sibiu. De vină pentru producerea accidentului a fost şoferul unui camion încarcat cu lemne, care nu a asigurat marfa, aşa cum trebuia, şi a pierdut pe drum mai mulţi buşteni. Accidentul s-a produs în apropierea localităţii Mohu din judeţul Sibiu. Din cauză că încărcătura nu era fixată în mod corespunzator, câteva zeci de buşteni au căzut pe şosea.

Şoferul unei dube de marfă nu a observat lemnele de pe carosabil şi a intrat în ele. Maşina a fost puternic avariată, iar din spate a fost lovită de un alt autoturism, şi el încurcat de buşteni. În urma impactului cele două maşini au fost grav avariate, iar şoferul autoturismului a ajuns la spital cu răni uşoare.

La doar câteva secunde după impactul celor două maşini, o autoutilitară a intrat printre buştenii de pe şosea. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns în şanţ.

Poliţiştii au reuşit să prindă din urmă camionul din care au căzut lemnele la limita dintre judeţele Sibiu şi Vâlcea şi l-au adus la locul accidentului. Şoferul maşinii de mare tonaj le-a spus poliţiştilor că nu şi-a dat seama de faptul că a pierdut buştenii pe drum.

Oamenii legii au început o anchetă.

Antena 3

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close