Antena 3 CNN Economic Auto Din lac în puţ: Un fost poliţist a fost prins în timpul unui accident rutier, după ce fugise de la un altul

Din lac în puţ: Un fost poliţist a fost prins în timpul unui accident rutier, după ce fugise de la un altul

Din lac în puţ: Un fost poliţist a fost prins în timpul unui accident rutier, după ce fugise de la un altul
06 Mar 2009   •   15:50

După ce a lovit un bărbat pe trecerea de pietoni, un fost poliţist din Târgu Ocna a ales să nu se mai întoarcă la locul accidentului. În drumul spre casă, însă, a mai făcut un accident. Abia atunci, foştii lui colegi de la Rutieră au reuşit să-l identifice.

Martorii povestesc că maşina l-a acroşat pe bărbat cu partea laterală. După impact, şoferul a oprit, a luat victima în maşină şi a plecat direct spre Ambulanţa din Târgu Ocna. De aici, medicii au decis să-l ducă la spitalul din Oneşti.

Şoferul, un fost poliţist, nu s-a mai întors, însă, la locul accidentului.

Între timp, Serviciul de Ambulanţă Târgu Ocna a anunţat Poliţia în legătură cu accidentul. Oamenii legii au plecat să-l identifice, dar şoferul era de negăsit. Până la un moment dat, când s-a anunţat un alt accident: un taxi, lovit de o maşină.

Autoturismul implicat în cel de-al doilea accident s-a dovedit a fi chiar cel pe care îl căutau poliţiştii.

Fostul agent, care a părăsit Secţia de Cercetări Penale în urmă cu numai doi ani, a refuzat atât probele biologice, cât şi etilotestul. Martorii susţin că avea un comportament ciudat, iar cel mai probabil era băut.

Acum, fostul poliţist din Târgu Ocna riscă dosar penal.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: dosar penal
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close