Antena 3 CNN Economic Auto Cum se circulă în ţară. Ceaţă, polei şi gheaţă (VIDEO)

Cum se circulă în ţară. Ceaţă, polei şi gheaţă (VIDEO)

Cum se circulă în ţară. Ceaţă, polei şi gheaţă <font color=red>(VIDEO)</font>
09 Ian 2008   •   09:35

Ceaţa creează în continuare mari probleme pe multe drumuri din ţară. Cele mai mari probleme au fost marţi noapte în judeţul Gorj. Pe Drumul Naţional 67, vizibilitatea a scăzut chiar şi sub 5 metri, iar şoferii au fost nevoiţi să circule numai cu viteza I. Între localităţile Teleşti şi Vârtopu, ceaţa nu a dispărut nici miercuri dimineaţă. Şoferii nu depăşesc viteza de 20-30 de kilometri pe oră şi circulă cu avariile pornite. Şi în judeţul Bihor, pe drumul europeam E60 ceaţa face probleme şoferilor.

Ceaţa a pus stăpânire şi pe autostrada Bucureşti-Ploieşti. Şi pe drumul naţional 65 Piteşti - Slatina se circulă cu dificultate din cauza vizibilităţii reduse.

Din cauza gheţii au fost probleme au fost şi la Galaţi, unde un autocar a rămas blocat în timp ce încerca să coboare de pe un bac. Autocarul plin de turişti a rămas blocat în timp ce încerca să coboare de pe bac.

Au fost aduse şi postate imediat toate cricurile de la maşinile de mare tonaj aflate în acel moment în zonă.

În cele din urmă, folosind pene mari de lemn şi cauciucuri pentru supraînalţăre, marinarii si pasagerii au reuşit să împingă autocarul pe uscat. După aproape 2 ore, turiştii şi-au putut continua drumul spre casă.

TRAFIC PRIN CEAŢĂ

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close