Antena 3 CNN Economic Auto Constanţa. Poliţişti agresaţi de un şofer, care se ştia pasibil de amendă (VIDEO)

Constanţa. Poliţişti agresaţi de un şofer, care se ştia pasibil de amendă (VIDEO)

Constanţa. Poliţişti agresaţi de un şofer, care se ştia pasibil de amendă (VIDEO)
23 Noi 2008   •   12:48

Continuă seria poliţiştilor agresaţi la Constanţa. După ce sâmbătă un şofer a reuşit să acumuleze amenzi în valoare de peste 11 milioane de lei vechi pentru faptele comise în doar opt minute, un alt incident s-a petrecut pe şoselele constănţene. Un şofer care ştia că este pasibil de amendă, nu a ezitat să se dea în spectacol, chiar sub ochii poliţiştilor şi ai trecătorilor. Maşina pe care o conducea era adusă din străinătate şi nu avea voie să circule în ţara noastră.
Maşina a fost cea care le-a atras atenţia poliţiştilor. Autoturismul era înmatriculat în Spania, iar asigurarea era valabilă doar în Bulgaria. Când a văzut că nu are şanse să scape, şoferul a ameninţat că va depune plângere, dar poliţiştii nu s-au lăsat impresionaţi. Ca să fie siguri că teribilistul nu se face nevăzut, poliţiştii i-au luat numerele de înmatriculare. Atunci şoferul s-a enervat şi mai tare şi a devenit agresiv, atât verbal cât şi fizic.
Din cauza faptul că nu avea carte verde valabilă, constănţeanul s-a ales cu o amendă de 3.000 de lei. În plus, va mai plăti o amendă de 1.000 de lei, pentru încălcarea legii privind ordinea publică.

Antena 3

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close