Antena 3 CNN Economic Auto Ciudatele creaţii Monster Garage, scoase la licitaţie (GALERIE FOTO)

Ciudatele creaţii Monster Garage, scoase la licitaţie (GALERIE FOTO)

Ciudatele creaţii Monster Garage, scoase la licitaţie <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
17 Ian 2008   •   18:36

Fanii celebrului show de televiziune Monster Garage s-au adunat în această săptămână în Scottsdale, Arizona, la o licitaţie, pentru a se bucura de maşinile din emisiunea lor favorită. Casa de licitaţii Barrett-Jackson a scos la licitaţie 42 dintre modelele cele mai inedite create în cadrul show-ului. Printre vehiculele scoase la licitaţie se numără un Ferrari "Pasta", un Porsche modificat pentru a culege mingi de golf, lowridere, un Rolls-Royce modificat sau o barcă de viteză cu aburi.

28 DINTRE CELE MAI REUŞITE MAŞINI DE LA MONSTER GARAGE

Toate sunt modificate într-un mod unic, atât prin estetic cât şi prin funcţionalitatea lor neobişnuită. Monster Garage este o emisiune concurs la care participă oameni pasionaţi de construirea şi modificarea maşinilor. Aceşti entuziaşti ai automobilismului îşi folosesc imaginaţia pentru a crea ceva unic, în unele cazuri chiar ciudat, transformând un autoturism în ceva complet diferit de ce era iniţial.

În cazul în care construcţia este reuşită, echipa câştigă un set de scule în valoare de 3.400 de dolari şi, pentru cei care realizează o maşină ieşită din comun, se oferă o jachetă Monster Garage.

Fotografii - Autoblog

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close