Antena 3 CNN Economic Auto Bulevardul 1 Decembrie e gata în iunie 2007

Bulevardul 1 Decembrie e gata în iunie 2007

Bulevardul 1 Decembrie e gata în iunie 2007
27 Mar 2007   •   16:02

Proiectul de reabilitare şi modernizare a bulevardului 1 Decembrie 1918 se va finaliza cu un an mai devreme, în luna iunie a acestui an, faţă de primăvara anului 2008, a declarat, marţi, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, cu ocazia vizitei sale pe şantierul de lucru pentru a verifica stadiul lucrărilor la acest obiectiv. 'Aceasta este una dintre lucrările tipice pe care ni le dorim în Bucureşti, terminarea cu mult înainte de termen.Vă rog să reţineţi că termenul era martie 2008, dar avem promisiunea constructorului că vom termina această lucrare la sfârşitul lunii iunie - începutul lunii iulie', a spus Videanu.

Edilul şef a arătat că o reuşită a acestui proiect constă în înlocuirea de către Apa Nova a conductei de apă care traversează artera de circulaţie, eliminându-se astfel riscul ca ea să se deterioreze în următorii 15-20 de ani, după încheierea lucrărilor la infrastructura de tramvai. Reabilitarea bulevardului 1 Decembrie 1918 înseamnă, potrivit lui Adriean Videanu, reabilitarea întregii infrastructuri de tramvai, pentru a crea un sistem de circulaţie civilizat, silenţios, la care vor contribui şi noile tramvaie, moderne, cu platformă coborâtă.

'Aici vor fi multe locuri de parcare, în sectorul 3 vor mai fi create 2.500 de locuri, pe marile bulevarde, ceea ce cred că este o soluţie extraordinară pentru trafic şi pentru locuitorii din zonă', a spus, la rândul său, primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă, prezent la acţiunea de control.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close