Antena 3 CNN Economic Auto BMW va construi un MINI de lux cu Rolls-Royce (FOTO)

BMW va construi un MINI de lux cu Rolls-Royce (FOTO)

BMW va construi un MINI de lux cu Rolls-Royce (FOTO)
19 Noi 2009   •   13:39

BMW intenţionează să construiască o versiune de lux a modelului MINI, care va fi produs în colaborare cu Rolls-Royce la uzina acestei companii din Goodwood. Maşină va fi ?complet independentă? iar proiectul are ca scop dezvoltarea unor ?vehicule de nişă? pentru clienţi, relatează Autocar.co.uk care citează surse din cadrul BMW.

Este foarte posibil ca modificările care vor fi efectuate să însemne mai mult decât materialele superioare calitativ, clienţii urmând a fi încurajaţi să-şi impună personalitatea asupra felului în care va arăta interiorul.

Planurile pentru construcţia acestui model sunt inspirate din modelele MINI care au devenit celebre în anii '60 mulţumită unor vedete. Actorul Peter Sellers l-a rugat pe Harold Radford să-i construiască un MINI de lux care avea la interior lemn scump şi piele. Maşini asemnănătoare au fost construite şi pentru mebrii trupei Beatles.



Nu există o confirmare oficială pentru lansarea programului ?MINI Rolls?, însă este foarte posibil ca acesta să fie făuct public anul viitor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: BMW
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close