Antena 3 CNN Economic Auto BMW Seria 6 Coupe şi Convertible 2012, urmărite în Germania pe Autobahn (VIDEO)

BMW Seria 6 Coupe şi Convertible 2012, urmărite în Germania pe Autobahn (VIDEO)

BMW Seria 6 Coupe şi Convertible 2012, urmărite în Germania pe Autobahn (VIDEO)
10 Aug 2010   •   13:12

Noile BMW Seria 6 Coupe şi Convertible ar trebui să apară în showroom-uri, cel mai devreme, la sfârşitul acestui an, cel mai probabil în 2011, având în vedere că actualul model a primit un facellift în urmă cu doi ani. Prototipuri ale noilor maşini sunt deja testate în Europa, şi au fost surprinse în imagini spion lângă sediul BMW din Munchen, sau pe circuitul de la Nurburgring.

De această dată însă, doi temerari au reuşit să filmeze trei prototipuri BMW Seria 6 (coupe şi convertible), pe o autostradă (Autobahn) din Germania, relatează Motorauthority.com. Maşina care le-a urmărit era şi ea una destul de potentă, tot un BMW, versiunea G-Power M3 Coupe cu 635 cai putere. Pe parcursul urmăririi s-au atins frecvent viteze de peste 250 km/h, la care cele trei prototipuri au ajuns fără niciun fel de efort aparent. La un moment dat, cel care filma a remarcat chiar cât de uşor accelerează prototipurile, şi se întreabă chiar dacă au suficient combustibil să se "ţină" după ele.

Din imagini se pot vedea câteva diferenţe între cele două Seria 6 Coupe şi Convertible. Geamurile laterale posterioare sunt diferite, profilul plafonului este de asemenea uşor diferit, iar luneta Coupe-ului este ceva mai lată decât cea a decapotabilei, care va fi vândută cu acoperiş soft-top.

La interior, Seria 6 va avea numeroase elemente de lux, o cutie automată cu opt trepte şi padele în spatele volanului pentru schimbarea treptelor. Se presupune că motorizările actuale vor fi păstrate în cea mai mare parte.

Acest lucru indică faptul că BMW pregăteşte două modele individuale Seria 6. Actualul BMW Seria 6 s-a dovedit a fi un adevărat succes de vânzări, cu 20.000 de unităţi comercializate anual.

Antena3.ro

 

 

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close