Antena 3 CNN Economic Auto BMW, marca auto care iti creaza dependenta !

BMW, marca auto care iti creaza dependenta !

o_1cm7qgc36j001hutf71qr2hte8.jpg
31 Aug 2018   •   14:04

Am lucrat în comerţul cu motoare timp de aproape patruzeci de ani, ma ocup de un service bmw Bucuresti şi pot să va spun că BMW este o masina fantastica, avand un motor cu adevarat extraordinar. Ea este o frumusete, iar aceasta nu este o expresie suprasolicitata, dar este foarte potrivită pentru a o descrie. Din momentul în care veţi vedea un BMW, veţi şti că acesta este un automobil de lux, un automobil ce satisface toate cerintele oricarui conducător auto.

In interiorul lui, la volanul acestei masini este mereu un bărbat sau o femeie cu mult bun gust, rafinament si care simte nevoia de a conduce o masina foarte buna, dintre cele mai bune disponibile pe drumurile din intreaga lume in ziua de astăzi. Cand detii un BMW, simti ca faci parte dintr-o “rasă” selecta de automobilist – un om care nu face compromisuri la calitate şi care simte pura bucurie de a conduce o masina fiabila si de incredere.

BMW a fost fondat în Germania în anul 1916, initial pentru a face avioane, deci ceva complet diferit de masinile de lux de astazi de pe sosele. Au început să facă motociclete la începutul anului 1920 (şi acestea erau chiar fabuloase, trebuie sa va spun), şi în cele din urmă a dat drumul productiei maşinilor în jurul anului 1928. Ei au fost cei care au creat cele mai frumoase masini proiectate atunci. BMW produce si modelele Mini şi Rolls-Royce propriu – masini pe care, de asemenea, oamenii le apreciaza foarte mult datorita calitatii lor de top.

Ma intreb daca chiar poate exista cineva care sa nu conduca un BMW. Să spui că vrei să stai ca un ratat toata viata si sa nu ai un BMW! Renuntam la ambitie, bucurie, lucruri care ne fac ceea ce suntem? Toată lumea îşi poate permite un BMW, trebuie sa stii asta. Daca nu ai unul al tau, atunci imprumuta de la un prieten o asemenea masina.

Sigur, poate nu poti avea unul nou, dar e posibil sa iti cumperi unul second hand. Vă puteţi cumpăra un BMW foarte bun în căutarea unei masini de incredere. Foarte puţini vor şti cât de vechi este cu adevărat şi, in plus, veti avea o maşină de clasa pe care o puteti conduce pentru mai puţini bani decat ati putea crede. Dar există posibilitatea de a lua un credit din multele oferte disponibile pe piata de profil. Un BMW inspiră încredere, iti da incredere mai multa în tine si in ceea ce poti realiza in viata.

Spuneam ca un BMW second hand este preferabil unei masini noi pentru ca aceasta masina nemteasca este una dintre cele mai bune din lume. Nu sunt putine situatiile in care oamenii au mers cu un BMW cumparat la mana a doua chiar mai mult decat altii care isi luaseara o masina noua din gama celor ieftine. Nu esti nevoit sa schimbi piesele atat de des ca in cazul unor alte masini, fiabilitatea unui BMW fiind superioara altor modele, iar senzatia generala atunci cand conduci o astfel de masina este ca plutesti. Nimic nu e mai placut decat sa mergi cu o masina nemteasca de o asemenea calitate si sa te bucuri de tot ceea ce ea iti ofera. Astfel, vei putea spune ca ai facut o investitie excelenta in viitorul tau si in siguranta ta si a familiei.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close