Antena 3 CNN Economic Auto Autostrada Bucureşti-Piteşti trebuie refăcută

Autostrada Bucureşti-Piteşti trebuie refăcută

Autostrada Bucureşti-Piteşti trebuie refăcută
18 Mai 2007   •   11:35

Autostrada Bucureşti-Piteşti trebuie refăcută complet pentru că nu reprezintă un tronson de circulaţie la o calitate de nivel european. Nicolae Văcăroiu a declarat că nu se poate pune taxă pe acest tronson, deoarece are multe deficienţe din cauza lucrărilor de refacere care au fost efectuate în mai multe etape, în anii trecuţi, doar de ?gura presei?.

Preşedintele interimar a adăugat că numărul mare de accidente înregistrat pe această autostradă nu este numai din cauza neglijenţei conducătorilor auto, ci şi a calităţii inferioare a căii de circulaţie. Acesta a subliniat că refacerea autostrăzii Bucureşti-Piteşti este importantă pentru că acest sector corespunde Coridorului IV european, care va fi continuat prin construirea unui nou segment de autostradă pe ruta Piteşti-Sibiu.

Totodată, preşedintele interimar, aflat în inspecţie pe şantierul de construcţie a bretelei de ocolire a Piteştiului pe ruta Curtea de Argeş, dinspre autostrada care vine de la Bucureşti, a apreciat calitatea lucrărilor efectuate de constructorul italian Astaldi.

Rompres

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close