Antena 3 CNN Economic Auto Autocar răsturnat în judeţul Alba. Doi oameni au murit, şapte au fost răniţi (VIDEO)

Autocar răsturnat în judeţul Alba. Doi oameni au murit, şapte au fost răniţi (VIDEO)

Autocar răsturnat în judeţul Alba. Doi oameni au murit, şapte au fost răniţi (VIDEO)
08 Noi 2009   •   10:35

Un grav accident de circulaţie s-a produs duminică dimineaţă în judeţul Alba. Două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite, după ce autocarul în care se aflau a fost acroşat de un TIR şi s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în jurul orei 6 dimineaţa, în localitatea Şibot, din judeţul Alba. Se pare că şoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului şi a derapat, din cauza carosabilului umed.

De aici până la tragedia care s-a produs n-a mai fost decât un pas. Un autocar în care se aflau 28 de călători români şi străini a fost acroşat de TIR şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Două persoane, mamă şi fiică, şi-au pierdut viaţa, iar alţi şapte răniţi au fost transportaţi la spitalele din Alba Iulia şi Cugir.

Mai multe autospeciale au fost mobilizate la faţa locului, pentru a înlătura riscul unei explozii de la scurgerile de combustibil. Autocarul implicat în accident era înmatriculat în Germania şi se deplasa pe ruta Deva - Alba Iulia. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Accidentul de duminică face parte dintr-o lungă serie de tragedii petrecute, în ultimul timp, pe şosele din România. Unul din cele mai grave a avut loc în iulie 2007 în judeţul Dâmboviţa. Atunci, opt persoane au murit şi 27 au fost rănite, după ce un autocar a fost lovit în plin de un tren personal. În septembrie 2006, la Bărlad, 12 persoane au murit şi alte cinci au fost rănite, după ce un autocar a intrat într-un microbuz.



Antena 3

×
Subiecte în articol: autocar rasturnat
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close